Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
Binnendieze

Beleef Den Bosch in één dag

Scroll en ontdek

Kom deze zomer naar 's - Hertogenbosch en beleef een compleet dagje weg! Je gaat met een gids op ontdekkingstocht door de vestingstad en neemt deelname aan een speciaal samengesteld programma. Je wordt meegenomen langs alle hoogtepunten en gaat de bourgondische levensstijl van de Boschenaren proeven. Begin de dag met een Bossche bol en smul van de tapaslunch in de middag. Tijdens de stadswandeling en vaartocht ontdek je plekjes van de stad waardoor je de stad op een andere manier gaat zien. Sluit de dag af met een heerlijke borrel. 

Wordt een echte bourgondiër 

“Doe een DagjeDenBosch” kan op woensdag, donderdag en vrijdag. U begint om 10.50 uur en uw arrangement eindigt rond de klok van 17.00 uur. U gaat varen over onze prachtige Binnendieze. Ook maakt u een uitgebreide stadswandeling langs de mooiste plekjes van onze stad.

Wanneer

  • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen
  • Gaat uw voorkeur uit naar een andere datum, neem dan contact op met 0900-20 20 178 (€ 0,90 per gesprek). Op werkdagen van 10.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 16.00. Of stuur een mail naar rv@kringvrienden.nl

Prijzen

  • Volwassenen€ 55,00 Op verzoek kunnen we de stadswandeling vervangen door een rondleiding in de Sint-Jan of beklimming van de Sint-Janstoren.

Locatie