Sorry, dit evenement is afgelopen

Stadswandeling in Megen

Scroll en ontdek

De Gevangenpoort is gebouwd in de 14e eeuw, in de tijd toen de Zuiderwaterlinie werd opgezet onder begeleiding van Menno van Coehoorn. Het is een monumentaal onderdeel van het vestingstadje Megen, gelegen aan de maas, in de provincie Noord-Brabant.

Stadswandeling door Megen met gids!

De duur van deze stadswandeling is ongeveer 2 uur en voert langs alle speciale plekjes. Tijdens de wandeling wordt ingegaan op het ontstaan en de roerige geschiedenis van ons mooie stadje. Deze wandeling kan ook als dagarrangement geboekt worden. Ontvangst met koffie en appelgebak, de wandeling (bij slecht weer als dia presentatie) gevolgd door een lunch of drie-gangen diner. 

Megen, aan de maas, biedt ook de mogelijkheid voor een natuurwandeling. Dit kan gecombineerd worden in één arrangement. Voor meer vragen of opmerkingen kunt u mailen of bellen naar de TIM (Toeristisch Informatiecentrum Megen).

Wanneer

  • Dagelijks t/m 31 december 2022
  • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen
  • Openingstijden Zomer: Van April t/m September Ma 13.00 tot 15.00 uur. Di t/m Vr van 11.00 tot 15.00 uur. Za en Zo van 11.00 tot 15.00 uur. Openingstijden Winter: Van Oktober t/m Maart Za van 11.00 uur tot 15.00 uur. Zo van 12.30 uur tot 15.00 uur.

Prijzen

  • Aanmelden vooraf is gewenst. Vol = Vol !

    Duur van de wandeling is ca. 1,5 uur en de kosten zijn €2,- p.p. kinderen tot 12 jaar gratis.
  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN

Locatie