Gastenverblijf De Vergulde Draak

Scroll en ontdek

Slapen in een Rijksmonument in hartje 's-Hertogenbosch

Aan de rand van het centrum van ’s-Hertogenbosch, ligt een prachtige rijksmonument uit 1903. In de hoge kamer en suite bevindt zich e…

Slapen in een Rijksmonument in hartje 's-Hertogenbosch

Aan de rand van het centrum van ’s-Hertogenbosch, ligt een prachtige rijksmonument uit 1903. In de hoge kamer en suite bevindt zich een ruime zithoek met een mooi uitzicht op de Bossche draak. De zithoek is door imposante schuifdeuren verbonden met de eethoek en de slaapruimte met twee riante boxsprings. De badkamer is compact maar bevat alles wat je nodig hebt. De keuken is compleet ingericht met fornuis, oven /magnetron , afwasmachine, koelkast en een was-droogcombinatie. Een kleine tuin staat ook tot je beschikking. Het appartement is zeer geschikt voor twee personen. Met de mogelijkheid tot uitbreiding naar maximaal 4. Derde en vierde gast slapen wel op de slaapbank in de woonkamer. Er is een babybedje en –stoeltje. Je deelt de voordeur met de eigenaar maar voor de rest staat het appartement op de begane grond geheel op zichzelf.

Vele mogelijkheden 

De omgeving biedt vele mogelijkheden. Binnen 5 minuten lopen ben je in het kloppend hart van de stad en de historische straatjes van de Uilenburg. Bourgondisch Den Bosch dat op cultureel, historisch en culinair gebied veel te bieden heeft, staat garant voor een verrassend en aangenaam verblijf. Zin om het buitengebied te verkennen? Wandel dan door o.a. het Bossche Broek. 

Openingstijden

  • Wij zijn het hele jaar geopend.

Locatie