Grave geeft haar inwoners een city game cadeau!

De city game heet ‘Verloren in Grave’. Emma en Karim hebben een Tijdverkenner app op hun telefoon gevonden, deze Tijdverkenner kan echo’s uit het verleden opvangen. Ze krijgen een signaal uit Grave en vragen de deelnemers om hen te helpen een mysterie op te lossen. 

De sleutel van de Hampoort is namelijk kwijt! Dat is een lastige situatie. De deelnemers gaan met Emma en Karim op zoek naar de sleutel van de Hampoort en komen zo op vele bijzondere plekken in Grave terecht. De echo uit het verleden die ze via de Tijdverkenner-app ontvangen komt uit 1794. De Fransen rukken op naar de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. Rond 20 oktober 1794 komt Grave onder beleg van de Fransen te liggen. 

Actief buiten met ‘Verloren in Grave’
De city game wordt op 9 december gelanceerd. Daarna kan iedereen de city game gratis spelen. Al lopend door het historische stadscentrum van Grave speel je de city game met je telefoon. Al doende ontrafel je met jouw team het mysterie. Je bent lekker bezig in de buitenlucht en ondertussen een mysterie uit de geschiedenis van Grave aan het ontrafelen. 

Een echt teamspel 
De city game ‘Verloren in Grave’ is geschikt voor vriendengroepen, collega’s, teamuitjes, verenigingen en families in groepjes van 2 tot 5 deelnemers. Momenteel kun je de city game spelen conform het aantal personen wat mag volgens de geldende coronamaatregelen. Alle teamleden dragen bij aan de oplossing van deze uitdagende game. Het spel bevat eenvoudige en lastige uitdagingen. Daarom wordt deze city game door volwassenen, eventueel samen met kinderen van 10 jaar en ouder, gespeeld. 

Heb je zin om te beginnen? Stel je team samen, ga naar www.verloreningrave.nl en zoek de sleutel! Na het spelen kijk je voor altijd anders naar Grave.