Kijken en luisteren

Er zijn diverse video's ontwikkeld in de afgelopen jaren, zoals de toeristische informatievideo's per stelling, de historische documentaire en de 5-delige documentaire. Tevens werden er diverse vlogs gemaakt door oud-gedeputeerde Henri Swinkels en is er een aflevering van de Zuiderwaterlinie podcast opgenomen. Al deze kijk- en luisterproducten hebben we verzameld op de pagina 'Kijken en luisteren'. Hieronder kun je doorklikken naar dat wat jij wilt bekijken of beluisteren. 

Erfgoedcafé's

Vier keer per jaar organiseert de Alliantie Zuiderwaterlinie op een inspirerende locatie in de linie een erfgoedcafé. Tijdens deze café's, speciaal voor heemkundigen en andere liefhebbers van de geschiedenis van de Zuiderwaterlinie, staat steeds een ander thema wat te maken heeft met geschiedenis en erfgoed centraal. 

Het eerstvolgende erfgoedcafé is gepland op woensdag 30 november in het oude stadhuis van Geertruidenberg.


Datum: 30 november 2022
Tijd: 13.30 - 16.30 uur, met aansluitend een borrel tot 17.00 uur
Adres: Markt 36, 4931 BT Geertruidenberg

 

Het erfgoedcafé van 30 november zit inmiddels vol. Na een winterstop vindt het volgende erfgoedcafé weer plaats in januari 2023. Graag verwelkomen we je dan. Houd deze pagina in de gaten voor de aankondiging!