Ontdek de Zuiderwaterlinie in het bezoekerscentrum

In het Zuiderwaterlinie bezoekerscentrum leer je alles over de geschiedenis van deze voormalige verdedigingslinie én ontdek je wat je er vandaag de dag kan beleven. Het bezoekerscentrum laat je op een interactieve manier kennismaken met alle facetten van de Zuiderwaterlinie. Je vindt het Zuiderwaterlinie bezoekerscentrum in het mooie Grave. 

Koop je wandelroute, fietsroute en autoroute langs de Zuiderwaterlinie

Plan je een dagje uit in de Zuiderwaterlinie? Start je ontdekkingstocht met een bezoek aan het Zuiderwaterlinie bezoekerscentrum. Leef je uit op de interactieve elementen en leer op die manier meer van de voormalige verdedigingslinie in Noord-Brabant. Stippel daarna je tocht langs de Zuiderwaterlinie uit. In het bezoekerscentrum koop je namelijk de wandelroutes, de fietsroutes en de autoroute die je langs de highlights van de Zuiderwaterlinie voeren.

 

Meer informatie

Zuiderwaterlinie bezoekerscentrum in Grave

Het Zuiderwaterlinie bezoekerscentrum is gelegen naast Tourist Information Grave in het prachtige, oude stadhuis. Burgemeester Lex Roolvink van Grave: “De geschiedenis van de Zuiderwaterlinie staat bol van de spannende, mooie en bijzondere verhalen. Over vechten en verdedigen, slimme technieken, bijzondere mensen en de strijd mèt en tégen het water. Het allereerste bezoekerscentrum van de Zuiderwaterlinie in ons historische Grave geeft een unieke inkijk in dit prachtige stukje erfgoed.”

Wat is er te doen in Grave?

Zie je een mooi plaatje in de Zuiderwaterlinie?
Deel je foto met #Zuiderwaterlinie!