Wandelroutes Brabant

Om te wandelen in Brabant ben jij in de Zuiderwaterlinie aan het juiste adres. Op deze pagina ontdek je tal van leuke wandelroutes in Brabant, geschikt voor jong en oud.

Zin om de volledige linie te verkennen? Dan is het Zuiderwaterlinie Wandelpad iets voor jou! De totale lengte van het wandelpad in Brabant is 290 kilometer, opgesplitst in 17 kortere deelroutes te wandelen.

Er zijn ook tal van kortere en thema wandelroutesroutes in Brabant beschikbaar, verspreid over de hele linie. Scroll naar beneden en ontdek ze allemaal.

Wandelschoenen aan, veters gestrikt? Veel wandelplezier!

Wandelen in Brabant; het Zuiderwaterlinie Wandelpad

Het Zuiderwaterlinie wandelpad is uitgezet over het Brabantse wandelknooppuntensysteem. De wandeltocht in Brabant is herkenbaar aan de groen-met-gele bewegwijzering met het Zuiderwaterlinie-symbool.

De mooie wandelroute in Brabant is in beide richtingen te wandelen. Het startpunt van de wandelroute vanuit Bergen op Zoom is het Stationsplein (NS) in Bergen op Zoom. Het startpunt van de Brabantse wandeltocht vanuit Grave is De Markt in Grave bij het Zuiderwaterlinie bezoekerscentrum. In het routeboekje is de route beschreven van het oosten naar het westen. 

Bestel de wandelgids voor wandeltochten in Brabant

Het Zuiderwaterlinie wandelpad is volledig terug te vinden in de bijhorende wandelgids. Een luxe map met gedetailleerde deelkaarten van de 290 kilometer lange route, opgesplitst in etappes. Kortere wandelroutes in Brabant zijn eenvoudig zelf uit te stippelen met de deelkaarten, waarop het volledige wandelknooppuntennetwerk zichtbaar is.

Met vragen over het bestelproces of de levertermijn kan je terecht bij het Routebureau Brabant via info@routesinbrabant.nl

Naar de webshop!

Bekijk het Zuiderwaterlinie wandelpad op Route.nl - Etappes 1-10

Etappes 11-17

Zie je onderweg een mooi plaatje?

Gebruik #Zuiderwaterlinie bij al je posts op sociale media!