Wandelroutes Brabant

Wandelen in Brabant: het Zuiderwaterlinie wandelpad

Het Zuiderwaterlinie wandelpad is uitgezet over het Brabantse wandelknooppuntensysteem. Deze wandeltocht in Brabant is herkenbaar aan de groen-met-gele bewegwijzering met het Zuiderwaterlinie-symbool. Deze mooie wandelroute in Brabant is in beide richtingen langs te wandelen. Het startpunt van de wandelroute vanuit Bergen op Zoom is het Stationsplein (NS) in Bergen op Zoom. Het startpunt van de Brabantse wandeltocht vanuit Grave is De Markt in Grave bij het Zuiderwaterlinie bezoekerscentrum. In het routeboekje van de Zuiderwaterlinie is de route beschreven van het oosten naar het westen. 

Onderweg een afsluiting/omleiding tegengekomen? Geef het aan bij het meldpunt. Alle geldende afsluitingen en omleidingen vind je op de website van VisitBrabant.

Meer over het Zuiderwaterlinie-wandelpad

Bestel de wandelgids

Het Zuiderwaterlinie wandelpad is volledig terug te vinden in de bijhorende wandelgids. Een luxe map met gedetailleerde deelkaarten van de 290 kilometer lange route, opgesplitst in etappes. Kortere wandelroutes in Brabant zijn eenvoudig zelf uit te stippelen met de deelkaarten, waarop het volledige wandelknooppuntennetwerk zichtbaar is.

Bestel de wandelgids

Bekijk het Zuiderwaterlinie wandelpad op Route.nl - Etappes 1-10

Etappes 11-17

Zie je onderweg een mooi plaatje?

Gebruik #Zuiderwaterlinie bij al je posts op sociale media!