Fiets op 26 mei mee langs de Zuiderwaterlinie!

| Over de linie

In samenwerking met de ANWB zijn er 5 schitterende nieuwe fietsroutes ontwikkeld. Deze voeren je langs de linie, voorbij forten, bastions, vestingsteden en fraaie natuurgebieden dwars door het Brabantse land.

Startschot
Om dit heugelijke feit te vieren organiseert de ANWB in samenwerking met de Gemeente Heusden en het Heusdens Buro voor Toerisme een feestelijke opening voor iedereen die mee fietst op zaterdag 26 mei. Om 10.30 uur worden de routes officieel geopend bij de molen aan de Stadshaven in Heusden door wethouder Thom Blankers, ANWB- directeur Merk & Leden Marga de Jager en Gedeputeerde van de Provincie Noord-Brabant Henri Swinkels.

Fiets mee!
Iedereen is welkom om die dag op één van de vijf locaties van start te gaan. Tussen 10.00 uur en 14.00 uur kunnen de routes vanaf alle startlocaties worden opgehaald en is er een verrassing aanwezig voor alle deelnemende fietsers (op=op).

Startlocaties op 26 mei:

  • Bergen op Zoom: Ravelijn op den Zoom, Korneel Slootsmanlaan

  • Willemstad: Grasveld bij het Oude Raadhuisje aan de Voorstraat

  • Geertruidenberg: Oude Raadhuis op de Markt

  • Heusden: Stadshaven bij de Vismarkt

  • Ravenstein: Keurvorst, Marktstraat

De routes volgen het knooppuntennetwerk en kunnen los gefietst worden. Maar ze zijn ook gekoppeld zodat de hele linie gefietst kan worden. Kijk voor meer informatie over de fietsroutes en het event op 26 mei a.s. zie  www.anwb.nl/zuiderwaterlinie

Praktische info startevent Heusden

Als je op 26 mei naar het openingsfeest in Heusden komt, kan je de fiets stallen op de Vismarkt. Gelieve auto’s te parkeren aan de Steenweg in Heusden. Vrijwilligers van de ANWB vangen deelnemers op en leiden de weg. Het bezoekerscentrum in Heusden / Heusdens Buro voor Toerisme is deze dag geopend van 10.00-16.00 uur.