Herbeleef de Mars en opening van het wandelpad

| Over de linie

Tijdens De Mars, die plaatsvond van 16 tot en met 23 september 2018, trok een stoet van wandelaars, atleten, muzikanten, carnavalsclubs en veel meer een week lang dagelijks langs de Zuiderwaterlinie. Startend vanuit Bergen op Zoom en Grave liepen zij aan weerszijden van de linie in een week tijd naar Heusden.​

Gedurende een week liepen wandelaars vanuit Grave en Bergen op Zoom richting Heusden. Aan weerszijden startend werden dagelijks twee etappes van circa tien kilometer afgelegd. Iedereen was welkom om aan te sluiten bij deze vrolijke en kleurrijke stoet, waar ook uit Prinsen Carnaval, bekende Brabanders, gildes en kunstenaars in meeliepen. Onderweg werden de wandelaars getrakteerd op culturele en culinaire verrassingen. 

Op zondagmiddag 23 september troffen de laatste twee groepen wandelaars elkaar in het midden van het traject, in het prachtige Heusden, waar een groots slotfeest plaatsvond, met Fanfare ‘Bereden Wapens’  (een van de twee regimentsfanfares van de Koninklijke Landmacht) en de wereldberoemde DJ La Fuente.

Herbeleef de start van de Mars en de opening van het bezoekerscentrum in Grave

Herbeleef De Mars en het slotfeest in Heusden

Nostalgisch naar De Mars? Bekijk de foto's op onze Facebookpagina!