Jubileumjaar 2022: 750 jaar Steenbergen

In 2022 is het feest in Steenbergen: 750 jaar Steenbergen en 25 jaar één gemeente. De afgelopen maanden is er in de hele gemeenschap keihard gewerkt aan de programmering van dit bijzondere jaar. Nieuwsgierig naar al het moois dat ons te wachten staat? Kijk dan op de splinternieuwe website www.steenbergen2022.nl.

Op de website staat alle informatie over het jubileumjaar en het jubileumboek. Ontdek er de historie van Steenbergen in een overzichtelijke tijdlijn, bekijk wat er nu al op het gevarieerde activiteitenprogramma staat, lees meer over het indrukwekkende jubileumboek en maak kennis met de stichting, het Genootschap en de partners. Samen gaan zij er voor zorgen dat 2022 een prachtig jaar wordt om niet te vergeten.

Blijf op de hoogte
De komende maanden wordt er nog hard gewerkt aan de programmering en activiteiten. Zo kunnen nog steeds bestaande evenementen zich aanmelden die graag een verbinding leggen met het jubileumjaar 2022. Hun evenement zal dan ook vermeld worden op de website en worden gefaciliteerd waar mogelijk. Daarnaast wordt door het Genootschap samen met de gemeenschap de komende tijd nog hard gewerkt aan de al bekende evenementen. Nieuwe informatie wordt uiteraard gedeeld op www.steenbergen2022.nl en de eigen facebookpagina.