Ontdek de West Brabantse Waterlinie met de Explorer App

| Bergen op Zoom

Heb jij hem al gedownload? Ontdek nu de West Brabantse Waterlinie met de WBWL-explorer app! Deze app is niet alleen een verzamelplaats van wandel- en fietsroutes. Het is één groot spel met quizvragen en medailles. Het doel: wandel en fiets het gebied droog!

Om alle onderdelen van de West Brabantse Waterlinie te verbinden, ontwikkelde bureau Peerdrops een belevingsapp voor toeristen en recreanten die het gebied willen ontdekken. Via fiets- en wandelroutes maak je kennis met alle projectonderdelen van de West Brabantse Waterlinie. Onderweg ervaar je de omgeving, ontdek je de geschiedenis en geniet je van mooie uitzichten.

Ben jij nieuwsgierig om het gebied van de WBWL te gaan ontdekken? De app is geschikt voor Iphone (vanaf versie 8) en Android-telefoon (vanaf versie 4.1 Jellybean). Voor meer informatie kan je de facebookpagina en de webpagina van WBWL-explorer bekijken.

Liever zonder telefoon erop uit? Verken het gebied met de routeboekjes met thematische informatie en op de achterzijde een quiz. Deze boekjes zijn verkrijgbaar bij VVV Brabantse Wal.