Fort Buitensluis zoekt vrienden en sponsoren: Sponsorcampagne van start gegaan

Romantisch lunchen of dineren op het dakterras van een historisch verdedigingswerk met uitzicht over de rivier, wandelen over de fortwallen of vergaderen tussen metersdikke muren in een unieke sfeer? En dat allemaal in de Hoeksche Waard? Is dat een droom? Zeker niet. Nog even geduld, maar het wordt werkelijkheid, bij Fort Buitensluis in Numansdorp. Het Fort belooft een geweldige transformatie te ondergaan en je kunt helpen! Het Fort heeft namelijk ambitieuze plannen om het hoofdgebouw te renoveren. Hiervoor zijn extra middelen nodig. Daarom is het Fort gestart met een campagne om geld in te zamelen.

Verschillende sponsormogelijkheden voor particulieren en bedrijven
Er zijn verschillende mogelijkheden om Fort Buitensluis te steunen. Zo kun je als particulier al vriend van het fort worden voor slechts € 25,- per jaar. Of een bijdrage geven voor het opknappen van het landingsvaartuig, waar regelmatig rondvaarten mee gedaan worden (buiten coronatijd dan).

Ook voor bedrijven zijn er genoeg mogelijkheden. Zo kunnen bedrijven voor € 500,- per jaar bondgenoot worden of een los project sponsoren. Daarnaast is er voor 40 mensen ruimte om lid te worden van de Business Club. Leden worden onderdeel van een bijzonder netwerk met goede mogelijkheden voor persoonlijke en zakelijke groei.

“De eerste donaties zijn al binnen en daar zijn we erg blij mee!”, aldus Jack de Leeuw, voorzitter van Stichting Fort Buitensluis. “Fort Buitensluis is een van de weinige waterforten van Nederland. Onze ambitie is om dit bijzondere erfgoed open te stellen voor een breed publiek en het te exploiteren zonder structurele subsidie van overheden. Elke donatie is voor ons een stap in de goede richting”.

Helpt u ook mee aan dit unieke project?
Wil je het Fort steunen? Dit kan eenvoudig via de website van Fort Buitensluis. Door een koppeling met het goede-doelen-platform Whydonate worden de online betalingen veilig afgehandeld. Het Fort is een uniek project in de Hoeksche Waard. Samen met iedereen die het Fort een warm hart toedraagt willen we er een groot succes van maken. Draag je ook een steentje bij? Kijk dan voor meer informatie op de website.

Een toelichting op de verbouwingsplannen vind je via deze link.