Laat je inspireren

De Zuiderwaterlinie heeft een rijke historie, maar zonder jullie zouden die verhalen niet verteld kunnen worden. Daarom verzamelen wij alle inspirerende verhalen van iedereen die een bijzondere link heeft met de Zuiderwaterlinie op deze pagina. Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere Zuiderwaterlinie-liefhebbers? Scroll dan even door naar beneden!

 

Maak kennis met onze liniebouwers

In de rubriek 'Maak kennis met onze liniebouwers' interviewen we diverse liniebouwers over de organisatie waar ze bij aangesloten zijn, aan welke projecten ze vanuit de organisatie werken binnen de Zuiderwaterlinie of wat de stelling waarin ze zich bewegen uniek maakt.

Leer de liniebouwers kennen

Vanaf de opening van het Bezoekerscentrum van de Zuiderwaterlinie in het Toeristische Informatiepunt in Grave ben ik mij bewust geworden van de rol van Grave binnen de verdediging van stad en land.

Marita Schouten

De Linie van ...

In onze nieuwsbrief delen we de ervaringen van diverse personen in de rubriek De Linie van ... Via de website vergroten we het podium voor deze verhalen die vertellen wat de Zuiderwaterlinie allemaal te bieden heeft. 

Ontdek de verhalen

Wij zijn trots op al onze liniebouwers! Wil je jouw bijzondere verhaal over de Zuiderwaterlinie ook delen op deze pagina? Stuur dan een mailtje naar info@zuiderwaterlinie.nl.

Deel in de tussentijd je foto's online met #zuiderwaterlinie op Facebook, Instagram en Twitter. Wij volgen je avonturen in de linie maar al te graag!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws in de Zuiderwaterlinie? Abonneer je dan op de maandelijkse nieuwsbrief.