Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
Verteller Eric neemt je mee door de stadsgeschiedenis.

StoryTrail stadswandeling Breda

Scroll en ontdek

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondagmiddag 14 mei de StoryTrail stadswandeling Breda. Verhalenverteller Erik de Beweerde gidst zijn publiek door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis. 

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Op meeslepende wijze brengt Erik de helden en schurken uit het stadsverleden tot leven. De deftige bewoners van de Catharinastraat, de vrome Juffrouw Meesteres van het Begijnhof, de keiharde veldheer Houtepen en de verliefde torenwachter Thomas: tijdens deze StoryTrail kun je hun fantastische avonturen zelf meemaken. Ga mee en geniet van een stadswandeling die je niet snel vergeet.      

De StoryTrail stadswandeling Breda begint op zondag 14 mei 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

Prijzen

  • Volwassenen€ 17,50 Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).
  • Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).
  • Betaalmogelijkheden: Online

Kenmerken

Locatie