Fort Buitensluis is 23 en 24 oktober open

Fort Buitensluis in Numansdorp opent opnieuw haar poort! En wel op zaterdag 23 en zondag 24 oktober, van 13.00 tot 16.00 uur. Toegang is gratis. Dit is waarschijnlijk het laatste weekend van dit jaar dat een bezichtiging mogelijk is, dus benut deze kans. De rondleidingen zijn intussen volgeboekt, maar je bent van harte welkom om vrij rond te lopen op het Fort. Een kijkje op het dakterras van het Fort is meer dan de moeite waard. 

Er is koffie en thee verkrijgbaar en er worden weer heerlijke hamburgers gebakken. Verder is er een informatiestand waar je alle informatie over de verbouwingsplannen van het Fort kunt vinden. Er worden nog sponsoren gezocht en je kunt vriend van het Fort worden. Bij de informatiestand vertellen ze je graag over waarom sponsoring zo hard nodig is.

Gids worden op het prachtige Fort?
Bij het Fort is men nog op zoek naar gidsen die volgend jaar de prachtige geschiedenis van het Fort zouden willen vertellen. Interesse? Kom naar de open dag en meld je aan. Of stuur een e-mail naar info@fortbuitensluis.nl.  

Veel plezier op Fort Buitensluis!