B&B de Hoefijzer

Scroll en ontdek

Sinds 2005 is B&B De Hoefijzer geopend. De Hoefijzer heeft drie ruime kamers met een eigen badkamer en één eenpersoonskamer met een gede…

Sinds 2005 is B&B De Hoefijzer geopend. De Hoefijzer heeft drie ruime kamers met een eigen badkamer en één eenpersoonskamer met een gedeelde badkamer. Natuurlijk is wifi aanwezig in de gehele B&B en de auto, fiets of motor kan geparkeerd worden op het eigen terrein. Het ontbijt wordt in de gezamenlijke ruimte geserveerd en tevens is er gelegenheid om zelf wat te koken; de keuken is van vele gemakken voorzien. B&B de Hoefijzer ligt in een landelijke omgeving in Reek en op een steenworp afstand van het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant: de Maashorst en Herperduin. De Maashorst en Herperduin zijn een aaneenschakeling van bossen, heidevelden, zandverstuivingen en mooie vennen waar de natuur op haar mooist is. Er zijn korte en lange fiets- en wandelroutes die u via een knooppuntensysteem, direct vanuit onze B&B, kunt volgen naar bijvoorbeeld Uden, Oss, Ravenstein of Grave. Natuurlijk kunt u ook uw eigen route samenstellen. Ook de bekende Tuinen van Appeltern en de Tuinen van Demen kunt u eenvoudig per fiets bereiken. En heeft u zin in een bezoekje aan de sauna? Blijf dan lekker op onze locatie! Op onze website treft u alle informatie aan over onze sauna en de arrangementen. Tot ziens! 

Arrangement:
Na een intensieve wandeling kan men gebruik van van ons arrangement overnachting met wellness/sauna-jacuzzi en eventueel als extra te reserveren een high tea.

Contact

B&B de Hoefijzer
Schaijksestraat 5
5375 KC Reek
Plan je route

Ga naar de website

Locatie